Gezocht: Passewaaijers met AED bevoegdheid (o.a. BHV bevoegd) en/of interesse om AED bevoegdheid te behalen

Wist u dat er op de ruim 9.000 bewoners van Passewaaij 3 officieel geregistreerde, 24/7 bereikbare en jaarlijks onderhouden AED is? De rest van de wijk heeft enkele AED’s die niet goedgekeurd zijn, en/of niet 24/7 bereikbaar zijn en dat kan natuurlijk niet.

Buurtpreventie Passewaaij is druk bezig om meer externe AED’s in de wijk te krijgen. AED’s kunnen van levensbelang zijn en zouden voor iedereen beschikbaar moeten zijn, op ieder moment van de dag 24/7. Om dit te kunnen realiseren moeten wij eerst weten hoeveel mensen ook echt weten hoe een AED werkt (o.a. mensen met een BHV en mensen die een reanimatie+AED bevoegdheid). Deze mensen kunnen in de toekomst levens redden!

Voor een inventarisatie zijn wij op zoek naar mensen met een bevoegdheid om een AED te gebruiken (zoals BHV bevoegdheid). Graag willen wij met u in contact komen en bent u mogelijk bereid om in de toekomst te helpen wanneer er een AED gebruikt moet worden. Zo kunnen wij een contactlijst opstellen om snel te achterhalen waar bevoegde mensen zijn die kunnen helpen in geval van nood. Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in mensen die graag hun AED bevoegdheid willen behalen (tegen een gereduceerde prijs). Hoe meer mensen met AED’s kunnen omgaan hoe beter onze wijk “passewaaij-aed-proof” kan worden.

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens en bent u tot niets verplicht. Wanneer er daadwerkelijk een actieplan komt om meer AED’s in de wijk te plaatsen, zullen wij contact met u opnemen om te informeren of u nog steeds mee wilt doen als vrijwilliger.

Bent u bereid te helpen, vul dan het contact formulier in op onze website!

Vragen en/of onduidelijkheden? Of ook van plan om een donatie of een AED door Buurtpreventie Passewaaij buiten te hangen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Onderstaand een overzicht van de huidige AED’s welke in de wijk Passewaaij hangen. 

AED nummer: 24/7 bereikbaar Locatie AED Bijzonderheden
       
1 ja + baby & kinderstand Dijkmanzoet 100, Tiel Buurtpreventie Passewaaij
2 ja + baby & kinderstand Kamperfoelie 1, Tiel Albert Heijn Passewaaij (winkelcentrum)
3 ja Goudhaver 7, Tiel St. heartbeat
4 ja Sestertiusstraat 38, Tiel  
5 ja Sestertiusstraat 49, Tiel Pro Business, ARBO trainingen
6 ja Aardbeivlinder 130, Tiel  
7 ja Vogelwikke 7, Tiel