Buurtpreventie passewaaij ook aanwezig op de Kerstmarkt in Passewaaij!

Op zondag 11 december 2016 van 12:00 – 16:00 uur organiseren de ondernemersvereniging van Winkelcentrum Passewaaij Tiel i.s.m. Wijkvereniging Passewaaij Tiel een Kerstmarkt.

Diverse creatievelingen en ondernemers zullen zich tijdens deze markt aan u presenteren. Van sieraden tot home-decoratie, van houten speelgoed (Speel Kasteel Tiel) tot workshops.
De diversiteit zal groot zijn.

Daarnaast zal er tijdens de Kerstmarkt een levende Kerststal aanwezig zijn, waar u met uw (klein) kinderen van harte bent uitgenodigd.

Buurtpreventie passewaaij zult u ook treffen op de markt. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over Buurtpreventie Passewaaij. Wij horen ook graag van u hoe het is gesteld met de veiligheid in uw straat. Misschien kunnen wij u helpen of misschien is er al een buurtpreventie team actief waar wij u dan naartoe kunnen verwijzen. Ons doel is dan ook om SAMEN de wijk Passewaaij veiliger en leefbaarder te maken!

Actie bon-in-de-Ton
De winkeliers organiseren dit jaar wederom de ‘Bon-in-de-Ton’ actie. De weken voorafgaand aan de kerstmarkt, kunt u bij de deelnemende winkeliers uw aankoopbon voorzien van naam en adres, om deze vervolgens bij de Primera in de “ton” te deponeren. Tijdens de Kerstmarkt zal er dan rond 15:30 uur de prijswinnaars bekend gemaakt worden.

Noteer dus in uw agenda en kom ook naar deze gezellige Kerstmarkt in Winkelcentrumpassewaaij

Kijk voor alle informatie op: www.winkelcentrumpassewaaij.nl