Binnenkort gaat Buurtpreventie Passewaaij weer starten met het opleiden van burgerhulpverleners. Samen met stichting Reanimatie Betuwe en de Hartstichting, zullen we u leren hoe u een volwassen persoon, een kind en een baby moet reanimeren.

Als Buurtpreventie Passewaaij trainen wij jaarlijks burgers op, voor hoe te handelen tijdens een hartstilstand en met het gebruik van AED’s, welke verspreid hangen door o.a. Passewaaij.

U kunt zich op voorhand aanmelden via onderstaand contactformulier, waardoor u alle informatie ontvangt betreffende deze training(en).

Een reanimatie-avond speciaal voor uw bedrijf/ collega’s of sport- / vereniging? Neem contact met ons op. Wij kunnen namelijk ook groepen trainen met eigen bekende mensen.

Tevens zal er een informatieavond komen voor mensen die liever niet zelf willen leren reanimeren, maar wel graag willen weten wat te doen als er iemand niet goed wordt.

Niet alleen mensen die direct starten met reanimeren zijn belangrijk, maar ook die “omstander” kan veel belangrijke zaken oppakken, waardoor de hulpverleners en professionals het betreffende slachtoffer beter kunnen helpen.

Geef bij de aanmelding duidelijk aan voor welke avond u uzelf wil aanmelden! Graag tot ziens…

[wpforms id=”675″ title=”false” description=”false”]