Vrijwilligers gezocht voorkom zwerfafval

 

Als we om ons heen kijken zien we binnen een straal van 10m diverse stukken zwerfvuil liggen.  Dit komt onze wijk/buurt/omgeving niet ten goede en hier willen we graag tegen in ACTIE komen.

 

Samen met de hulp van de vaste vrijwilligers van @BuurtpreventiePassewaaij zetten wij daarom een schoonmaakactie op en deze zal plaatsvinden op

 

Woensdagavond 20 juli a.s. tussen 19:00 en 21:00 uur

 

Buurtpreventie Passewaaij heeft diverse gesprekken gehad met o.a. Stichting Duurzaam Rivierenland Tiel, AVRI,  gemeente Tiel uitvoeringsplan zwerfvuil en de Albert Heijn. Zij hebben o.a. prik/knijp stokken, ringen en vuilniszakken ter beschikking gesteld.  U begrijp ook dat we niet heel Passewaaij kunnen doen, maar hoe meer mensen we verzamelen, hoe groter de cirkel is die we af kunnen schoonmaken.

 

Heeft u zelf handschoenen of prikstokken/ knijpers, neem deze dan mee. Zodat we een groter gebied kunnen beslaan met deze actie.

 

Meedoen???

 

Meld u dan aan via de website www.buurtpreventiepassewaaij.nl . De AH-Passewaaij zal zorgen dat er wat lekkers voor de aangemelde deelnemers klaarstaat.

 

 

Volg ons en deze actie online via Facebook of website

Facebookpagina Buurtpreventie Passewaaij

Facebookpagina Passewaaij