Schoonmaakactie Passewaaij

Vrijwilligers gezocht voorkom zwerfafval

 

Als we om ons heen kijken zien we binnen een straal van 10m diverse stukken zwerfvuil liggen.  Dit komt onze wijk/buurt/omgeving niet ten goede en hier willen we graag tegen in ACTIE komen.

 

Samen met de hulp van de vaste vrijwilligers van @BuurtpreventiePassewaaij zetten wij daarom een schoonmaakactie op en deze zal plaatsvinden op

 

Woensdagavond 20 juli a.s. tussen 19:00 en 21:00 uur

 

Buurtpreventie Passewaaij heeft diverse gesprekken gehad met o.a. Stichting Duurzaam Rivierenland Tiel, AVRI,  gemeente Tiel uitvoeringsplan zwerfvuil en de Albert Heijn. Zij hebben o.a. prik/knijp stokken, ringen en vuilniszakken ter beschikking gesteld.  U begrijp ook dat we niet heel Passewaaij kunnen doen, maar hoe meer mensen we verzamelen, hoe groter de cirkel is die we af kunnen schoonmaken.

 

Heeft u zelf handschoenen of prikstokken/ knijpers, neem deze dan mee. Zodat we een groter gebied kunnen beslaan met deze actie.

 

Meedoen???

 

Meld u dan aan via de website www.buurtpreventiepassewaaij.nl . De AH-Passewaaij zal zorgen dat er wat lekkers voor de aangemelde deelnemers klaarstaat.

 

 

Volg ons en deze actie online via Facebook of website

Facebookpagina Buurtpreventie Passewaaij

Facebookpagina Passewaaij

 

Dit vind je misschien ook leuk...