Zoals u misschien al wel bij uw post heeft gezien, ander zal deze een deze dagen komen, hebben we als Buurtpreventie Passewaaij tegenwoordig een APP.

We kregen van diverse kanten de vraag of wij 1 grote whatsapp-groep wilde maken.

Onze mening & ervaring leert alleen dat dit soort groepen lastig te beheren zijn. Daarbij is de privacy van de mensen moeilijk te waarborgen, omdat uw naam + nummer zichtbaar is voor iedereen in de groep.

Wel wilde we een afgeschermde groep, naast Facebook en zijn we met diverse partijen in gesprek gegaan. O.a. Nextdoor is er hier eentje van. Zij hebben helaas onze naam ten onrechte gebruikt en in deze groep was de focus niet op veiligheid en leefbaarheid. Dit kunt u meer zien als een verkapte Marktplaats voor al uw buren.

 

Uiteindelijk zijn we (nu vele maanden later) tot een goed akkoord gekomen met VeiligeBuurt. Dit is een platform waar u uzelf kunt aanmelden, en zijn uw persoonlijke gegevens niet zichtbaar voor onder.

 

We hopen hiermee aan uw vraag te hebben voldaan en willen er graag SAMEN voor zorgen dat Passewaaij VEILIGER en leefbaarder word.

 

Team Buurtpreventie Passewaaij

 

Download ‘m nu op uw telefoon

 

!!!! na het downloaden en ingeven van uw gegevens klik op het vergrootglas en zoek naar Buurtpreventie Passewaaij!!!!