Onderstaand bericht van een bewoonster van Tiel Passewaaij.

Beste Buurtpreventie passewaaij,

Wellicht is dit niet iets waar jullie je mee bezig houden, maar ik weet even niet hoe ik anders heel Passewaaij kan bereiken.

Sinds een paar maandjes hebben wij met regelmaat een andere postbode. Sindsdien krijgen wij nauwelijks nog post. Post die we zouden moeten ontvangen, ontvangen we vaak niet.

Ik heb een van de postbodes al eens aangesproken toen ik weer eens geen brievenbuspakketje ontvangen had die wel had moeten komen. Hij gaf aan het echt niet te hebben. Vervolgens zie ik hem een kwartier later alsnog onze oprit op lopen en gooit het pakketje alsnog in de bus. Ik wil niet te snel oordelen, maar ik vond het verdacht. Vooral omdat er vaker poststukken niet bezorgd worden. Ook gewone brieven niet.

PostNL zegt hier niks mee te kunnen. Ze geven aan het vervelend te vinden, maar het valt onder “post” en dat valt niet te achterhalen.

Nu zijn wij toch wel heel benieuwd of meerdere mensen dezelfde ervaring hebben sinds een paar maanden. Eerst liep er hier voor langere tijd een vriendelijke vrouw met donker haar met de post, en toen was er nooit iets aan de hand.

Wij wonen zelf in buurt 6. Maar wellicht zijn er ook mensen uit andere buurten die tegen dit probleem aanlopen. Ik zie de postbezorger die beweerde mijn pakketje niet te hebben, namelijk ook in andere buurten lopen.

Ik hoop dat jullie misschien een vraag naar de wijkbewoners eruit kunnen gooien.

Met vriendelijke groet,

M. van Koeverden