Woensdag 4 januari 2017

Buurtpreventie Passewaaij doneert oliebollen aan inwoners welke anders geen oliebollen konden open.

 

 

Donderdag 8 december 2016

Buurtpreventie Passewaaij aanwezig bij Kerstmarkt Passewaaij 2016.

Stuk is ingezonden door Buurtpreventie Passewaaij.

 

Maandag 5 december 2016

Aankondiging controlebericht van NL-ALERT landelijk.

 

24 september 2016

 

ANWB Lichtbrigade actie, welke in de online evenementenkalender van Eventz.today vermeld staat. Klik HIER voor de online bericht.

 

Donderdag 16 juni 2016

Zorgen om hoge bermgras, de titel in de stadTiel van deze week.

VVD-fracrie stelt vragen over situatie in Passewaaij.woensdag 15 juni 2016

BuitenBeter-App

Zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten met BuitenBeter.

De BuitenBeter-app helpt je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij je gemeente. Gemeenten willen namelijk graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren, voor jou. Daarvoor is jouw opmerkzaamheid en feedback zeer waardevol.

Voorheen was het behoorlijk ingewikkeld om iets door te geven, maar daar is nu verandering in gekomen. BuitenBeter! Waar eerst alleen de echte volharder het meldpunt van de gemeente wist te vinden, ben jij nu aan zet. Binnen 4-stappen en tellen heb je locatie, probleem en foto gemeld. Hoef jij je er geen zorgen meer over te maken. Als het nodig is vraagt de gemeente je extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost.

Zo kan het dus ook: snel, makkelijk en meteen melden op de plek en het moment dat jij iets ziet wat niet deugt of beter kan.

 

Direct de app downloaden? http://www.buitenbeter.nl/apps